Podjetje Pravda d.o.o.

Podjetje PRAVDA, pravne in druge poslovne storitve, d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom, da bi vsem državljanom in podjetjem omogočilo hitro in strokovno pravno podporo preko svetovnega spleta. Naš slogan »pravica za vse« nas vodi pri našem delu in v tem duhu si vsakodnevno prizadevamo za dobrobit vseh, ki se v življenju znajdejo v težkih situacijah in jim sami niso kos.  

Storitve

Naši pravni strokovnjaki preko spletnega portala www.PravniNasvet.com nudijo kvalitetne, strokovne in hitre pravne nasvete ter s pisanjem pravnih pisanj omogočajo celovito pravno podporo našim strankam. Portal omogoča hitro izdelavo različnih pravnih in drugih obrazcev, ki so na voljo takrat, ko jih potrebujete. Ker smo prepričani, da je tovrstna pomoč življenjskega pomena, pa smo ponosni, da svojim strankam omogočamo tudi dostop do brezplačnega svetovanja in brezplačnih uporabnih obrazcev.
Da pa svojim strankam res lahko ponudimo tisto, kar potrebujejo, pa so naši svetovalci za vas dosegljivi tudi na telefonskih številkah.

Svoje storitve zagotavljamo tudi podjetjem, ki jim ponujamo najem raznovrstnih pravnih paketov, s katerimi lahko podjetja obstoječe kadre razbremenijo dela na področju pravne podpore ali pa jo okrepijo s strokovno ekipo našega podjetja.

 

Poslanstvo

Osnovna naloga našega podjetja je pomagati, svetovati in doseči najboljše rešitve za Vas, za tiste ki nam zaupate. Tukaj smo za to, da s pomočjo naših strokovnjakov, na Vas prenašamo lastno znanje in Vam tako pomagamo poiskati tisto rešitev, ki bo za Vas najbolj ugodna in pravična.

 

Osebna izkaznica

PRAVDA d.o.o., pravne in druge poslovne storitve

Tržaška cesta 37a, 2000 Maribor

 

telefon: ++ 386 (0) 40 77 77 50

splet: www.PravniNasvet.com

e-pošta: info@pravninasvet.com

 

matična številka: 3834727000

davčna številka: SI33568111

TRR: SI56 1010 0004 8822 520 - BANKA KOPER

sestava in pregled pogodb

Pravna pomoč

Želite pravno pomoč hitro, enostavno in kar iz domačega naslonjača?

Pokličite naše svetovalce!

Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×