Zakaj za pomoč pri uveljavljanju odškodnine izbrati PravniNasvet?

Zavedamo se, da telesno in/ali duševno okrevanje po poškodbah ni enostavno, zato vam želimo zagotoviti le najboljše.

Pravno-formalno lahko odškodnino uveljavljate sami, vendar vam tega ne priporočamo. Glede na uveljavljeno prakso lahko rečemo, da če se uveljavljanja odškodnine lotite brez ustrezne strokovne pomoči, obstaja velika verjetnost, da ne boste uspeli iztržiti želenega zneska odškodnine ali pa bo vaš zahtevek celo zavrnjen. Priporočamo vam, da se že takoj po poškodbi oziroma pred vložitvijo odškodninskega zahtevka obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo brezplačno svetovali ter vam obrazložili pravni vidik vaše situacije.

 

Priskrbeli vam bomo odškodnino, primerno glede na vaše poškodbe in potek zdravljenja, in to brez skritih stroškov!  

Omogočamo vam, da celoten postopek z nami uredite preko interneta ali e-pošte in tako ne izgubljate vašega dragocenega časa. Po potrebi vas lahko obiščemo tudi na vašem domu.

Z vami želimo ohraniti osebni stik, zato se vam bo posvetil izbrani pravnik, ki vas bo spremljal in obveščal o poteku uveljavljanja odškodnine in vam bo na voljo za kakršnakoli vprašanja.

 

Kontaktirate nas lahko tudi   s pomočjo spletnega obrazca. Katerokoli pot boste izbrali, naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali in svetovali ali ste upravičeni do odškodnine, ter vam pojasnili, kakšne so vaše pravice v določeni situaciji. 

Garancija za brezhibno delovanje prodane stvari

Garancija je zagotovilo za brezhibno delovanje kupljene stvari v določenem časovnem obdobju. To brezhibnost proizvajalec ali prodajalec zagotavlja z vzdrževanjem ali pa z zamenjavo sestavnih delov kupljenega predmeta. V primeru, da je prodajalec kakšnega stroja, motorja, kakšnega aparata ali drugih podobnih stvari, ki sodijo v tako imenovano tehnično blago, izročil kupcu garancijski list, s katerim proizvajalec jamči za brezhibno delovanje stvari v določenem času, šteto… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×