Pravna pomoč

Si želite pravni nasvet hitro, enostavno in iz domačega naslonjača? Potem ste na pravem naslovu.

Kako do pravne pomoči?

    Po elektronski pošti

Smo specializirano podjetje za nudenje pravnih storitev s pomočjo sodobnih orodij na daljavo - telefon, elektronska pošta in internet ipd.

Nič več si ni potrebno jemati prostega delovnega dneva, se naročiti pri odvetniku, se voziti v urbana središča, iskati parkirni prostor in na koncu še zelo drago plačati za pravno svetovanje.

Sedaj je na voljo enostavnejša pot.

 

 

Vaše pravne probleme bomo rešili, hitro, ugodno in strokovno!

 

 

sestava in pregled pogodb

Odškodnine

Ste se poškodovali? Pripravite dokumentacijo in zahtevajte odškodnino!

Kontaktirajte nas!

Oporoka

Oporoka je izjava oporočitelja o tem, kako naj bo njegovo premoženje razdeljeno po smrti. Za njeno veljavnost ni potrebno soglasje osebe, ki se ji namenja določena korist. Njena velika prednost je, da se lahko prekliče deloma ali v celoti. To pomeni, da napravljena oporoka ne zavezuje dokončno, ampak je njeno vsebino mogoče kadarkoli spremeniti, dopolniti, preklicati: z novo oporoko, z izjavo, da se oporoka preklicuje, lahko pa tudi z zavestnim uničenjem oporoke. Sposobnost napraviti oporoko… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×