Sestava oporok

Ste se tudi vi odločili, da boste v izogib sporov med vašimi dediči po vaši smrti raje sami v oporoki določili kak naj se vaše premoženje razdeli?

Oporoka je strogo obličnstni pravni akt, ki mora izpolnjevati točno določene obličnostne pogoje v skladu z Zakonom o dedovanju. V primeru, da teh pogojev ne izpolnjuje bo sodišče štelo, da oporoka ni popolna in je ne bo upoštevalo. 

Če se želite prepričati, da bo vaša oporoka pravilno sestavljena se obrnite na nas, in pomagali vam bomo sestaviti oporoko ali pa vam bomo svetovali, kako jo pravilno napišete sami.

Lahko nam tudi pišete na info@PravniNasvet.com.

Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×