Sestava pogodb

Za naše stranke individualno sestavljamo pogodbe vseh vrst. 

Zagotovimo vam individualno obravnavo, pojasnimo vam posamezne člene, določila in institute, ki so vsebovani v pogodbi ter upoštevamo vaše želje pri zavarovanju vaših pravic.

Seznanimo vas z vašimi pravicami v primeru kršitve pogodb in odgovorimo na vsa ostala vprašanja v zvezi s konkretnim pogodbenim razmerjem, da boste s pogodbo lahko dosegli željen namen.

Skozi proces priprave dokumenta z vami aktivno sodelujemo ter vam ga po dokončanju posredujemo v elektronski in fizični obliki, lahko pa kot mediatorji pomagamo tudi pri samem podpisu pogodbe.

Zato ne odlašajte pišite nam na info@pravninasvet.com ali nas pokličite na 040 77 77 50 in dogovorili se bomo za sestavo pogodbe po vaši meri.

Ste v tem trenutku v situaciji ko sklepate pogodbo in bi TAKOJ potrebovali nasvet ali razlago posameznih določil?

 

 


 

sestava in pregled pogodb

Sestava in pregled dokumentov

Potrebujete pogodbo, pritožbo ali kakšno drugo pravno listino? Vse vrste dokumentov sestavimo mi.

Kontaktirajte nas!

Odpoved pogodbe o delovnem razmerju

Odpoved predstavlja enega izmed več načinov prenehanja oz. prekinitve pogodbe o zaposlitvi, s katero je nastalo delovno razmerje med delavcem in delodajalcem. Stranki lahko prekineta pogodbo o zaposlitvi, mora pa biti za odpoved delovnega razmerja v celoti in ne samo delo in to na dva načina, in sicer: redno z odpovednim rokom (najmanj 30 dni, največ 120 dni) izredno, kjer ni odpovednega roka. Delavec lahko redno odpove pogodbo brez utemeljenega razloga, medtem ko jo delodajalec lahko odpove… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×