Sestava pogodb

Za naše stranke individualno sestavljamo pogodbe vseh vrst. 

Zagotovimo vam individualno obravnavo, pojasnimo vam posamezne člene, določila in institute, ki so vsebovani v pogodbi ter upoštevamo vaše želje pri zavarovanju vaših pravic.

Seznanimo vas z vašimi pravicami v primeru kršitve pogodb in odgovorimo na vsa ostala vprašanja v zvezi s konkretnim pogodbenim razmerjem, da boste s pogodbo lahko dosegli željen namen.

Skozi proces priprave dokumenta z vami aktivno sodelujemo ter vam ga po dokončanju posredujemo v elektronski in fizični obliki, lahko pa kot mediatorji pomagamo tudi pri samem podpisu pogodbe.

Zato ne odlašajte pišite nam na info@pravninasvet.com ali nas pokličite na 040 77 77 50 in dogovorili se bomo za sestavo pogodbe po vaši meri.

Ste v tem trenutku v situaciji ko sklepate pogodbo in bi TAKOJ potrebovali nasvet ali razlago posameznih določil?

 

 


 

sestava in pregled pogodb

Sestava in pregled dokumentov

Potrebujete pogodbo, pritožbo ali kakšno drugo pravno listino? Vse vrste dokumentov sestavimo mi.

Kontaktirajte nas!

Pogodba o preužitku

Pogodba o preužitku je pogodba s katero se ena stranka (preužitkar) zaveže, da bo na drugo stranko (prevzemnik) prenesla lastninsko pravico na določenih svojih nepremičninah, ob tem pa se prevzemnik zaveže, da bo preužitkarju ali pa komu drugemu do njegove smrti nudil določene storitve in dajatve. Ob nepremičninah so lahko predmet pogodbe tudi nepremičnine, ki so namenjene rabi in uživanju nepremičnin, razen če se preužitkar in prevzemnik nista drugače dogovorila. Namen pogodbe o… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×