Pregled in sestava pogodb ter drugih dokumentov po meri

Nujno potrebujete pogodbo? Sestavimo vam jo v 24-ih urah! Kontaktirajte nas in povprašajte o pogojih hitre, strokovne in cenovno ugodne priprave pogodbe.

Sestavimo zahtevnejše pogodbe po meri naročnika!

Potrebujete specifično pogodbo ali drug pravni dokument, in potrebujete pomoč pravnega strokovnjaka?Za vas lahko sestavimo zahtevnejše pogodbe, glede na vaše specifične potrebe, zahteve!

Ko gre za urejanje bolj zapletenih razmerij, ki imajo pomembne pravne in finančne posledice in zahtevajo podrobnejše poznavanje situacije, omogočamo individualno obravnavo vaše zadeve. Skupaj z vami pregledamo in analiziramo vse okoliščine vaše situacije, ter v skladu z izraženimi željami in pogodbenimi interesi oblikujemo ustrezno pogodbo ali drug pravni akt, ki ustreza vašim zahtevam in potrebam.

Izkoristite individualno svetovanje o sestavinah pogodbe!

 

Če ste v dvomu ali sumite, da boste zaradi obravnavane pogodbe oškodovani, si zagotovite kakovostno, hitro, strokovno in cenovno ugodno pravno oceno pogodbe. Potrebujete pregled obstoječe pogodbe in/ali pravni nasvet, da v tem pogodbenem razmerju ne boste oškodovani? Nudimo vam individualno svetovanje, sestavo pogodbe in pregled že sestavljenih pogodb. Pojasnimo vam posamezne člene, določila in institute, ki so vsebovani v pogodbi ter upoštevamo vaše želje pri zavarovanju vaših pravic. Seznanimo vas z vašimi pravicami v primeru kršitve pogodb in odgovorimo na vsa ostala vprašanja v zvezi s konkretnim pogodbenim razmerjem, da boste s pogodbo lahko dosegli željen namen. Skozi proces priprave dokumenta z vami aktivno sodelujemo ter vam ga po dokončanju posredujemo v elektronski in fizični obliki, lahko pa kot mediatorji pomagamo tudi pri samem podpisu pogodbe.

Zaupajte nam vaše želje in potrebe ter se dogovorite za individualno obravnavo še danes. Svoje povpraševanje lahko pošljete po el. pošti na naslov; info@pravninasvet.com ali preko telefona na 040 77 77 50.

Veselimo se sodelovanja z vami!

PravniNasvet takoj?

V kolikor potrebujete pravni nasvet TAKOJ nas pokličite na 090 7117! Svetujemo vam lahko neposredno pri sklepanju pogodbe! Cena klica je 2,19 EUR na minuto oziroma po ceniku vašega operaterja.

Cenik pogodb

TIP POGODBE NAŠA CENA z DDV
Prodaja motornega vozila 9€
Pogodba o komisijski prodaji motornega vozila 29€
Darilna pogodba 49€
Najemna pogodba 49€
Zakupna pogodba 49€
Predkupna pogodba 49€
Menjalna pogodba 49€
Razdružitvena pogodba 99€
Posojilna pogodba 49€
Posodbena pogodba 49€
Predpogodba 49€
Podjemna pogodba 29€
Gradbena pogodba 99€
Prevozna pogodba 99€
Shranjevalna pogodba 49€
Skladiščna pogodba 99€
Mandatna pogodba 49€
Posredniška pogodba 99€
Špedicijska pogodba 99€
Družbena pogodba 199€
Poravnava 49€
Poroštvo 49€
Cesija 29€
Novacija 29€
Kompenzacija 29€
Pogodba o pobotu 29€
Pogodba o prokuri 99€
Zemljiškoknjižno dovolilo 29€
Aneks k pogodbi 29€
Prodajna pogodba za nepremičnino 49€
Služnostna pogodba 49€
Pooblastilo 9€
Sponzorska pogodba 29€
Donacijska pogodba 29€
Pogodba o zaposlitvi za določen čas 29€
Pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas 29€
Pogodba o zaposlitvi s krajšim delovnikom 29€
Avtorska pogodba 29€
Pregled pogodbe 4,99€ / A4 stran

sestava in pregled pogodb

Pravna pomoč

Želite pravno pomoč hitro, enostavno in kar iz domačega naslonjača?

Pokličite naše svetovalce!

Odpoved najemne pogodbe za stanovanje

Obe stranki, tako najemnik, kot tudi najemodajalec, imata pravico odpovedati pogodbo o najemu stanovanja. Najemnik jo lahko odpove kadarkoli, brez da navede razlog odpovedi. Mora pa to odpoved najemodajalcu sporočiti pisno. Odpovedni rok najemne pogodbe je 90 dni, razen, če sta se stranki v sami pogodbi drugače dogovorili. Tudi najemodajalec lahko odpove pogodbo o najemu ali iz krivdnih razlogov najemnika, ki jih določa stanovanjski zakon v 103. členu, ali pa iz drugih razlogov, ki sta jih… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×